Att definiera kön

Jag är en person som tar det säkra före det osäkra, en sådan person som tar med sig fem par trosor för en natt.

Så när jag går på en dejt med en kille jag träffat en gång ute på krogen när jag var någorlunda aspackad, så borde jag insett att något var fel. Att jag inte heller reagerade när han hade en röst som Michael Jackson i telefon eller när han sa att han var 1.75 säger mig att jag borde dricka mindre och välja mina dejter mer omsorgsfullt.

När jag dessutom inser att han inte gillar sport, ser på Desperate Housewives, gillar The City och The Hills så borde jag inse att något är fel.
När jag förutom den omanliga fasaden inser att han har den näst minsta penis jag någonsin sett och bara har en pungkula borde jag verkligen ha insett att något var fel.
När han kom och inte sprutade borde jag verkligen insett att mitt liv är helt fucked up.

Jag tror han var en hon.

-Gästbloggaren


Marry Fucking X-mas!


Tomten jag vill ha...

...smycken i julklapp. Ju större desto bättre dessutom. Ja, storleken har betydelse!





// Mannet

Dagens citat:

"Könssjukdomar är som Pokémons, man är inte häftig förens man har de alla!"




Gästbloggare

Oavsett vad som händer så ska det alltid hända mig och bara mig. Jag är förföljd av misslyckande.

I höstas kom jag på idéen att skicka ett mms till mitt gamla ragg på vad han missar när han inte är med mig, utan med sin äckliga lilla flickvän som han varit otrogen mot ett antal gånger med alla vänner jag har. Det bör sägas att en hel del alkohol var inblandad. Med mycket mod och lite förstånd går jag in på toan där jag tar en bild på mitt intimaste av allt, min vulva.

Förstås så får jag besök på toan av min kompis dåvarande pojkvän eftersom jag glömt låsa. Att fotografera sitt underliv med byxorna nere och få oväntat besök kan vara pinsamt, men som tur var hade jag en hel del alkohol i kroppen och har inget minne av det överhuvudtaget (bara det som berättats).

Därefter ska förstås bilden även skickas. Och tror ni inte att jag skickar den till fel person? Nämligen till ett annat gammalt ragg som jag faktiskt inte har något otalt med och som aldrig sett mina intimare delar. Han fick sig en chock och jag fick nyskapat intresse igen.

Det värsta var bara att hans bästa polare hade praktik på mitt jobb. På måndag morgon så hade jag alltså fått ett eget litet fan som följde efter mig resten av sin praktiktid.

Inför alkolås på telefoner!  

Om oss

Om du är ny här på bloggen så kanske du tänker..."Nämen herregud vad är det för jävla blogg jag har hamnat på? Vem är nu denna Mannet och denna Kvinnet? Är Mannet en man och Kvinnet en kvinna eller tvärtomt eller är dom båda ett "det"?"

Så här simpelt är det:

Mannet = En man i en kvinnas kropp. (Därav mannets riktiga huvud inklippt på en mans kropp.)
Kvinnet = En kvinna i en mans kropp. (Därav kvinnets riktiga huvud inklippt på en kvinnas kropp. Samt vid en annan kvinnas kön)

Gud skapade en perfekt match mellan dessa två individer som dessutom är oskiljaktiga. Tillsammans kom dom på idén att starta en blogg om deras förvirrande liv. Välkommen hit!




Tomten jag vill ha...

...en av Terry Rodgers coola motiv att hänga upp ovanför sängen.




// Mannet

Gårdagen i all ära!

Hey Bloggen, Det var ett tag sen nu! Vi har haft lite mycket att göra på den senaste tiden. Men en förbättring med bloggandet kommer att ske!



Fredag den 11/12 -09

Kvällen började hos Mannets syster, vilket var trevligt. Vi kollade på han med reptilögonen "Erik". Som även vann.
Sen blev det vin och härlig musik.



En utgång som inte var planerad kom till verket! Jag och Mannet träffade upp Ellen The journalist på Juneporten. Sedan bar det av till Amor där vi hittade ett bord i hörnet! Haha. Mobbade!

Sen fick vi för oss att dra till Pipe´s. Där var det mycket trevligt!
Sanna och Hanna kom dit också. Det var härligt att se "SS" Sanna, hon hade vaknat upp från de döda!
Hon gick även runt och tappade massa saker hela tiden.. Det var lite äckligt.. Se bild:



Sedan fick Mannet ett ragg, Som blir även Dagens fimp! Eftersom han hade en så fin skjorta!





Gårdagen var trevlig, lite mycket alkohol för vissa av oss! Men annars var det ju en Top notch-kväll.

RSS 2.0